keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Meikkejä, meikkejä aina vain meikkejä!Cosplay ...ja ötökät!

 Tulipa eilen illalla sitten tilattua varastot täyteen meikkejä Pretty.fi nettikaupasta xD
Eli täydensin meikkivarastoja kun oli ripsiväri päässy vähän kuivumaan ja tarvitsin uuden kajaalin. Piti oikeasti vain kajaali ja ripsiväri tilata, mutta sitten hupsis vain tuli ostoskoriin kaikkea muutakin mm. luomivärejä ainakin neljä yksi paletti, yksi yksinäinen ja kaikkea hienoa sekä peiteväri. Ihan vahingossa tuli kaikkee kivvaa. No onneksi minun käytössäni meikit kestää vaikka kuinka kauan. Ainakin luomivärit. Ripsivärit ja kajaali saattavat kestää sen vuoden ennen kuin ne kuivuvat. Luomivärit kestävät useamman vuoden.
Meikkitilauksesta vielä sen verran että en hirveä sanoa hintaa tai listata tuotteita joita tilasin.

Tykkään todella paljon meikeistä, mutta ongelma on se etten osaa kunnolla meikata ja näytän aina joko Pandalta tai katujyrän alle jääneeltä mönjältä. Onneksi on AoAo-Chan saa minut näyttämään nätiltä ihmiseltä aina kun hän lättää meikkejä naamaani.

Haluaisin joskus osata itsekin itseni meikata nätiksi ilman apua. Jotenkin typerää omistaa suatanasti meikkejä, mutta ei uskalla käyttää niitä ilman henkistä tukea. Kesällä aion kyllä meikata todella paljon ja ottaa talven meikittömät päivät kiinni. Talvella en kyllä edes käyttänyt meikin arvoisia vaatteita. Kesällä onneksi on nätit vaatteet mihin sopii meikitkin xD

Pakko hehkuttaa.. vaikka siitä on oikeasti jo monta kuukautta but so?
Sain tilattua cossi asun Turussa pidettävään Kikuconiin siis Kirsikankukkacon näin virallisesti.
Hyppään sinne Shugo Chara sarjast tutun Amun Amulet Heart muodossa. Purrr. Hop, Step, Jump!
Asu ei itsessään ollut kallis.. teetin sen ebayn kautta luotto-ompelijalta, joten luulen että siitä tulee perfecto!
Mutta tilasin asulle kaikenlaista tilpehööriä mausteeksi mm. Humpty lockin, piilarit(nam!), peruukki(pakko,pakko olla!) Tavoittelen täydellisyyttä. Mutta onneksi piilarit menevät arkikäyttöönkin. Eli ne eivät haittaa ollenkaan. Peruukin taiteilee AoAo-Chan, heti kun olen hankkinut sen saamarin peruukkipään jota en muistanut  ennen kun tilasin peruukin tai en ollut aiemmin hankkinut vaikka peruukkeja on kyllä kertynyt cossaamisien myötä. Purr. Ne cheerleader-huiskat pitäisi vielä tilata. Toivottavasti ehtisivät vielä tulla perille jos pistän ne ensi kuussa tilaukseen.

On vielä yksi juttu josta haluan avautua...


Lidlin riisipakkauksesta putkahti ötököitä!! Kyllä! Ötököitä! Mustia, pieniä inhottavia ötököitä.
Ihan normisti laitoin kattilan hellalle porisemaan, sitten huomasin että pinnalle putkahteli viisi mustaa pistettä. Luulin ensimmäisellä vilkaisulla niitä roskiksi, mutta kun otin yhden niistä kauhalle ja käteen, niin sain kauhean sätkyn ,kun huomasin niiden olevan ötököitä. Piti olla ateriaksi kanaa ja riisiä, mutta syötiinkin sitten kana ilman riisiä. Syötiin kana ja lähdettiin Lidliin valittamaan riisipakkauksesta. Otettiin puhutteluun ensimmäinen työntekijä joka tuli vastaan. Oletettiin että saataisiin jonkinlainen hyvitys ei-toivotuista vieraista tai edes anteeksipyyntö tai pahoittelut, mutta ei... Selitimme tilanteen työntekijälle ja meiltä sitten kysyttiin, että haluammeko tilalle uuden paketin. Siihen sanoimme:" Ei kiitos, että mieluummin haluamme rahat takaisin." Ei oikein tehnyt mieli ottaa samanlaista pakettia ötökkäpakkauksen jälkeen. Meidät sitten ohjattiin kassalle ja saatiin paketin hinta takaisin vaan ei muuta. Olen tosi pettynyt toimintaan... Olisin halunnut edes sen anteeksipyynnön.



That's it. Tuli tosi paljon tekstiä. Toivottavasti jaksatte lukea.  Seuraavalla kerralla luvassa meikki-postaus ja todennäköisesti piilareistakin. Bye!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti