torstai 5. tammikuuta 2012

Työkkärin kautta voittoon!

Heissun!
Eikö vanha sanonta kuulu että: "Vaikeuksien kautta voittoon!"?
Tässä tapauksessa siis "vaikeuksia" tarkoittaa työvoimatoimistoa.. Jossa tuhrautui kokonainen TUNTI! Kerrankin kävi kuitenkin niin,ettei paikalla ollutkaan vanha tuttu ohjaajani vaan sijainen.
Aina luulin, että viereisessä huoneessa oleva toinen kiltin näköinen,rillipäinen miespuolinen(vakituinen on siis nainen) ohjaaja olisi tosi mukava ja parempi kuin virallinen ohjaaja, mutta tänään kävikin ilmi että juuri se onkin se pahempi puolisko. Järkytys! Kauhea orjapiiskuri! Näyttää kiltiltä ihmiseltä kun hän hakee omia asiakkaitaan juttusille, mutta kun itse joutuu uhriksi ja oven taakse, niin johan oikea luonne paljastuu! Työhaastattelu tiistaina. Jippii.. :'p

No.....Se siitä ikävistä jutuista. Sitten päivän parempiin tapahtumiin:
Mentiin sitten poikaystävän kanssa ensin kirjastoon palauttamaan ja katsastamaan uusia lainattavia jos niitä olisi ja olihan sinne Kitchen princess 10 pokkari vihdoin tullut. Sainpas senkin sitten samantien kyllä luettua kun kotiin päästiin. Paradise kiss:ä odotellessa...

Noh..... Kirjastosta suuntasimme Turun keskustaan vähän shoppailemaan(ale-ostoksia).. tai siis minähän se enemmän shoppailin vaikka piti kyllä olla säästölinjalla. Vähän taas innostuin. Vaatteisiin meni 50 euroa. Onneksi vaatteet olivat kuitenkin alessa. Eli siinä suhteessa säästin.
Vaan eipä tuo mitään, koska sain sillä rahalla kumminkin hameen jota olen yrittänyt etsiä monta kuukautta, swetarin ja topin Seppälästä. Mekon, t-paidan ja topin by Gina Tricot.
Tässä vain mekosta, swetarista ja Seppälän topista kuva, en jaksanut ottaa omia kuvia Gina tricot topista enkä t-paidasta yms..Tiedän. Olen laiska.. Ehkä jonain päivänä pistän kuvia :'D

Gina Tricot mekosta sain hyppysiini viimeisen kappaleen omaa kokoani. Lucky me!



















Shoppailun jälkeen alkoi jo hiukoa, niin yritettiin siinä sitten päättää RAX:n ja Hesen välillä. Oikeasti ei pitänyt tällä viikolla käydä ainakaan hesessä ollenkaan, koska käytiin viime viikolla vahingossa kaksi kertaa.. eheh.
Mutta kun tuli niin nälkä ja vertailtiin hintoja. Mietittiin että:"RAX on kyllä kalliimpi kuin Hesburger, mutta siellä saa syödä niin paljon kuin haluaa. Hesestä saattaa jäädä vielä nälkä." Joten RAX voitti. Ja mehän lupasimme viime viikolla olla menemättä vain Heseen, mutta RAX:sta ei puhuttu mitään, joten sinne siis suuntasimme.
Ei siis mitään ihmeellistä oikein tänään sitten enempään tapahtunut.

Syönnin jälkeen oli vielä ruokakauppa kierros Lidlissä :'D Täytyy kyllä sanoa että oma mielipide on että ihmiset on ihan HULLUJA! Kauheat jonot. Arvatenkin kaikki kävivät tänään kaupassa, kun huomenna kaupat ovat kiinni loppiaisen takia, mutta silti! Mielettömät jonot. Ja meillä oli vain minimaalinen ostos.

Ja vihdoin kotona about siinä kuuden maissa. Ja ennen 11:sta oltiin liikkeellä. Syynä aikaiseen lähtöön oli se saakutin työkkäri.

Katsotaan koska tapahtuu jotain kirjoittamisen arvoista! :D Päätän ensimmäisen postaukseni tähän lauseeseen: See you later! Hope you liked!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti