tiistai 10. tammikuuta 2012

Banaaninuttura! Osa 1

Elikkästä. Kaverini AoAo-chan on parturi-kampaamoalalla toisella luokalla ammattikoulussa.
Pääsin taas koekaniiniksi <3
Tuli tällä kertaa sellainen banaaninuttura. Ensimmäinen banaaninutturani ja olin tyytyväinen miltä näytin kaiken maailman pinnien, lakkaamisen, harjaamisen sun muun jälkeen.

Harmi kyllä ei ole kuvia hienosta kampauksesta, kun vasta tunnin päästä nutturan purkaamisen jälkeen tuli mieleeni että olisihan sitä voinut ottaa kännykällä kuvia. Mutta ei haittaa Banaaninuttura osa 2 on vielä tulossa kahden viikon kuluttua ja silloin on päästäni väri korjattu joten silloin tulossa nutturakuvia. Hieman erilainen siitä on tulossa kuin tämänpäiväisestä, niin siihen nähden olisi ollut hyvä ottaa kuvia, mutta kun kaikki ideat tulevat vasta jälkikäteen mieleen. Että näin.

Ensi viikolla on värin päivitys ja vasta ennen kesää vaihtuu väri kokonaan. Ihme että olen jaksanut pitää ruskea-valkoisen värin läpi talven!  Pisin aika yhdellä värjäyksellä ilman, että olisin halunnut taas uuden värin jossakin vaiheessa talvea. Tyvikasvu alkanu ilkeästi näkyä. Siitä on kyllä monta kuukautta, kun sen olen värjännyt. En ole päässyt värjäysasiakkaaksi kaverilleni, niin siksi on kestänyt.
Muut ihmiset eivät päähäni enää koske!

Nutturan teossa meni jokunen tunti, mutta oli sen arvoista. Kun oltiin valmiita, niin suuntasin poikaystäväni kanssa taas kirpputori kierrokselle, vaikka oltiin kyllä oltu vasta pari viikkoa sitten katsastamassa tarjonta.
No arvasihan sen ettei sieltä tietenkään mitään kunnollista irronnut mukaan. Ei oikeastaan mitään mainitsemisen arvoista. Siinä sitten katseltua aikamme halusin McDonalsiin pitkästä aikaa.
Joten lähdimme Länsikeskuksesta Turun keskustaan ihan vain sen takia kun alkoi tehdä mieli Mäkkärin hamppareita, vaikka ne olisivat voineet odottaa siihen asti, että olisi oikeasti ollut jotain muutakin asiaa Turun keskustassa käyntiin. Eheh.

Kotona alkoikin se nutturan purkaaminen. Ainakin 20 pinniä löytyi tukasta.
Harjaaminenkaan kampauksesta vapaaksi ei ollut kyllä mitään maailman mukavinta hommaa :' D

Vähän tylsän näköinen postaus kun ei ole kuvia : (
Ensi kerralla sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti